top of page
EXILIS ULTRA 360 Hellevoetsluis Zuid-Holland Huidverstrakking Body Contouring
EXILIS ULTRA 360™

Body Contouring

Je eet anno 2024 gezonder dan ooit tevoren en beweegt regelmatig. Toch merk je dat bepaalde lichaamsdelen minder stevig zijn geworden. Of dat vet niet meer verdwijnt. Dat is heel normaal: zodra je de 35 jaar passeert, maakt je huid steeds minder collageen aan. Dat zorgt voor huidverslapping, plooien, rimpels en hardnekkige vetjes. Don't worry, gorgeous! Verstevig je huid en verbeter je lichaamscontouren in slechts 4 tot 6 weken met EXILIS® Body Contouring. 

Hoe het werkt
LSH website (1).png

Behandeling voor huidverslapping en vetvermindering

Wat de EXILIS Ultra 360™ bijzonder maakt is de unieke combinatie van monopolaire radiofrequentie en ultrasone energie. EXILIS staat wereldwijd bekend als één van de technologieën die het diepst in de huid werkt om huidverstrakking te realiseren. Deze resultaten kun je van een kuur verwachten: 

 • De aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd

 • Meer collageen heeft een positief effect op de hoeveelheid elastine en hyaluronzuur in de huid 

 • De doorbloeding verbetert

 • De huid wordt steviger en gezonder

 • Rimpels en plooien verzachten
 • De contouren van het behandelgebied verstrakken

 • Hardnekkige vetcellen op het lichaam worden verminderd

Exilis Ultra 360 Hellevoetsluis Huidverjonging Huidverslapping Huidverstrakking Body Conto

 RF+Ultrasound

Het behandelgebied wordt met een speciaal opzetstuk voor het lichaam verwarmd tot maximaal 42 graden. De behandeling is zeer comfortabel -te vergelijken met een hotstonemassage- en je hebt geen hersteltijd nodig.

Exilis_Ultra_360_PIC_Moa-web-before_264x264_100_1587636043_original.png

VOOR

Huidverslapping veroorzaakt door verlies van bindweefsel als gevolg van natuurlijk verouderingsproces en opslag van overtollig vet.

Exilis_Ultra_360_PIC_Moa-web-during_264x264_100_1587636045_original.png

TIJDENS

360 volumetrische verwarming verstoort oude collageenvezels en triggert het proces van nieuwe collageenvorming.

Exilis_Ultra_360_PIC_Moa-web-after_264x264_100_1587636040_original.png

NA

Een EXILIS Ultra 360-kuur van 4 tot 6 behandelingen verstoort en verwijdert vetcellen via het proces van apoptose. Dit leidt tot een zichtbare verbetering van de huidverstrakking en vetreductie.

RESULTATEN

Resultaten

EXILIS ULTRA 360™
tarieven body

Kies een enkele zone of een combinatie van zones

EXILIS Body Contouring is een doelgerichte behandeling. Je kunt één zone laten behandelen, zoals je buik. Soms adviseren we een combinatie van zones voor optimale resultaten. De tarieven gelden per zone per behandeling. EXILIS™ is alleen in kuurverband van minimaal 4 behandelingen te boeken. 

Zones bovenlichaam €199

UPPER BODY | Buik
UPPER BODY | Rugvet/BH-lijn
UPPER BODY | Bovenarmen
UPPER BODY | Onderarmen
UPPER BODY | Handen
UPPER BODY | Mannenborsten
UPPER BODY | Vrouwenborsten

Zones benen/billen €199

LOWER BODY | Binnenkant dijen
LOWER BODY | Heupen (Love Handles)
LOWER BODY | Zijkanten billen (Saddle Bags)
LOWER BODY | Billen onder (Banana Roll)
LOWER BODY | Billen (1 zone)
LOWER BODY | Knieën

CONSULT EXILIS

Gratis intake

Heb je interesse in een EXILIS-behandeling? Plan een gratis intake. We vertellen je alles over de behandeling, beantwoorden je vragen en adviseren je over de (combinatie van) zones die je kunt kiezen voor het beste resultaat.

Lasersalon Hellevoetsluis Collageen.png
LSH website (1).png

Wat is collageen?

Collageen is met 70% een hoofdbestanddeel van het losmazige bindweefsel in onze huid. Het is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tot het 25e levensjaar wordt tijdens het vernieuwingsproces van de huid voldoende collageen aangemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Daarna neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels. De huid wordt slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op de huid.

Met een EXILIS-kuur geef je je collageenproductie een boost, zodat er nieuwe collageenvorming ontstaat en de huid weer steviger wordt.

LSH website (1).png

Wat doet EXILIS™ met vet op het lichaam?

EXILIS™ Body Contouring verstrakt de huid en reduceert vet in kleine delen van het lichaam. Vet dat, ondanks regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet, niet meer verdwijnt. Het kan gaan om een combinatie van huidverslapping en vet. Voor het gezicht, waar we juist volume willen toevoegen, wordt een ander opzetstuk voor de EXILIS™ gebruikt dan op het lichaam. Op het lichaam gaat de energie dieper de huid in, zodat ook vetcellen worden aangepakt. 

Lasersalon Hellevoetsluis Huidverstrakking Bodycontouring EXILIS.png
5.png
LSH website (1).png

Wanneer en hoe lang zie je resultaat?

Sommige cliënten zien na één of twee behandelsessies al een aanzienlijke verbetering van de huid. Optimale resultaten zijn meestal zichtbaar na vier sessies. Bij vergevorderde huidverslapping kunnen we zes behandelingen adviseren.

Je ziet na je kuur al direct een verbetering van de huidconditie. Het duurt ongeveer 90 dagen voordat je huid nieuw collageen aanmaakt en ruim een maand voordat je lichaam op natuurlijke wijze de vetcellen verwijdert die tijdens de behandeling zijn behandeld. Het proces werkt dus ook nog even door. De eindresultaten zijn 3-6 maanden na je laatste behandeling zichtbaar.

Na een EXILIS-kuur geniet je tot 2 jaar van de behaalde resultaten, want de collageenproductie blijft nog lange tijd verhoogd. Het verouderingsproces van de huid kan echter niet worden stopgezet. Na verloop van tijd zal de collageenproductie weer vertragen. Daarom is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aanbevolen, zodat je regelmatig je collageenproductie opnieuw stimuleert.

 • Controleer voordat je je eerste afspraak plant of je de komende 4 weken gelegenheid hebt om wekelijks voor een behandeling naar de salon te komen.

 • Zorg dat je 4 weken geen injectables, chemische peeling, laserbehandeling, microdermabrasie of microneedling in het behandelgebied hebt gehad. Vermijd dit soort behandelingen tijdens je volledige EXILIS-kuur.

 • Kom naar je behandeling zonder make-up op de huid, dagcrème, zonnebrand en/of lotion. 

 • Bepaalde medicatie (zoals antibiotica) kan de huid overgevoelig maken. Vraag je behandelend arts naar de combinatie van je medicijngebruik en een behandeling met radiofrequentie en ultrasone energie.

 • Je krijgt van ons je intakeformulier per e-mail toegestuurd in de dagen voor je afspraak. Vul deze in voordat je naar de salon komt.

EXILIS ULTRA 360 Hellevoetsluis Zuid-Holland Huidverstrakking Body Contouring

Wil je een strakker lijf?

Boek je gratis telefonisch consult voor een EXILIS Ulta 360™ behandeling bij Lasersalon Hellevoetsluis. 

bottom of page