top of page
EXILIS ULTRA 360 Hellevoetsluis Zuid-Holland Huidverstrakking Gezicht Collageen Huidverjon
EXILIS ULTRA 360™

Gezichtsbehandeling voor huidverslapping & rimpels

Liever geen naalden of ingrepen? Het beste middel tegen huidverslapping zit in je eigen huid: collageen. Ga terug in de tijd met EXILIS Ultra 360™. Activeer de superpower van je huid met radiofrequentie en ultrasound. Het resultaat? Minder rimpels, een stevigere en gezonde huid en strakkere contouren. It's like magic!

Hoe het werkt
LSH website (1).png

EXILIS FACE: Anti-Ageing

Wat de EXILIS Ultra 360™ bijzonder maakt is de unieke combinatie van monopolaire radiofrequentie en ultrasone energie. EXILIS staat wereldwijd bekend als één van de technologieën die het diepst in de huid werkt om huidverstrakking te realiseren. Deze resultaten kun je van een kuur verwachten: 

 • De aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd

 • Meer collageen heeft een positief effect op de hoeveelheid elastine en hyaluronzuur in de huid 

 • De doorbloeding verbetert

 • De huid wordt steviger en gezonder

 • Rimpels en plooien verzachten
 • De contouren van het behandelgebied verstrakken

Exilis Ultra 360 Hellevoetsluis Huidverjonging Huidverslapping Huidverstrakking Body Conto

Behandeling met RF+Ultrasound

Het behandelgebied wordt met een speciaal opzetstuk voor het gezicht verwarmd tot maximaal 42 graden. De behandeling is zeer comfortabel -te vergelijken met een hotstonemassage- en je hebt geen hersteltijd nodig.

before_exilis_1587564244_original.png

VOOR

Het natuurlijke verouderingsproces veroorzaakt verlies van collageen. Dit leidt tot huidverslapping en rimpels.

during_exilis_1587564246_original.png

TIJDENS

360 volumetrische verwarming verstoort oude collageenvezels en triggert het proces van nieuwe collageenvorming.

after_exilis_1587564241_original.png

NA

Een EXILIS Ultra 360-kuur van 4 tot 6 behandelingen leidt tot langdurige diepe weefsel- en huidverbetering.

RESULTATEN

Resultaten

EXILIS ULTRA 360™
tarieven

Kies een enkele zone of combinatie van zones

EXILIS Face Contouring is een doelgerichte behandeling voor het verstrakken van specifieke gebieden van het gezicht. EXILIS™ is alleen in kuurverband van 4 behandelingen in 4 weken te boeken. 

CONSULT EXILIS

Gratis intake

Heb je interesse in een EXILIS-behandeling? Plan een gratis intake. We vertellen je alles over de behandeling, beantwoorden je vragen en adviseren je over de (combinatie van) zones die je kunt kiezen voor het beste resultaat.

Lasersalon Hellevoetsluis Collageen.png
LSH website (1).png

Wat is collageen?

Collageen is met 70% een hoofdbestanddeel van het losmazige bindweefsel in onze huid. Het is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tot het 25e levensjaar wordt tijdens het vernieuwingsproces van de huid voldoende collageen aangemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Daarna neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels. De huid wordt slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op de huid.

Met een EXILIS-kuur geef je je collageenproductie een boost, zodat er nieuwe collageenvorming ontstaat en de huid weer steviger wordt.

LSH website (1).png

Wanneer en hoe lang zie je resultaat?

Sommige cliënten zien na één of twee behandelsessies al een aanzienlijke verbetering van de huid. Optimale resultaten zijn meestal zichtbaar na vier sessies. Bij vergevorderde huidverslapping kunnen we zes behandelingen adviseren.

Je ziet na je kuur al direct een verbetering van de huidconditie. Het duurt ongeveer 90 dagen voordat je huid nieuw collageen aanmaakt en ruim een maand voordat je lichaam op natuurlijke wijze de vetcellen verwijdert die tijdens de behandeling zijn behandeld. Het proces werkt dus ook nog even door. De eindresultaten zijn 3-6 maanden na je laatste behandeling zichtbaar.

Na een EXILIS-kuur geniet je tot 2 jaar van de behaalde resultaten, want de collageenproductie blijft nog lange tijd verhoogd. Het verouderingsproces van de huid kan echter niet worden stopgezet. Na verloop van tijd zal de collageenproductie weer vertragen. Daarom is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aanbevolen, zodat je regelmatig je collageenproductie opnieuw stimuleert.

5.png
 • Controleer voordat je je eerste afspraak plant of je de komende 4 weken gelegenheid hebt om wekelijks voor een behandeling naar de salon te komen.

 • Zorg dat je 4 weken geen injectables, chemische peeling, laserbehandeling, microdermabrasie of microneedling in het behandelgebied hebt gehad. Vermijd dit soort behandelingen tijdens je volledige EXILIS-kuur.

 • Kom naar je behandeling zonder make-up op de huid, dagcrème, zonnebrand en/of lotion. 

 • Bepaalde medicatie (zoals antibiotica) kan de huid overgevoelig maken. Vraag je behandelend arts naar de combinatie van je medicijngebruik en een behandeling met radiofrequentie en ultrasone energie.

 • Je krijgt van ons je intakeformulier per e-mail toegestuurd in de dagen voor je afspraak. Vul deze in voordat je naar de salon komt.

Wil je terug in de tijd?

Boek je gratis consult voor een EXILIS Ulta 360™ behandeling bij Lasersalon Hellevoetsluis. 

bottom of page