top of page
6.png

Injectables

Bij Lasersalon Hellevoetsluis halen we alles uit de kast om te zorgen dat jij zorgeloos de beste versie van jezelf kunt zijn. Bij ons ga je voor échte resultaten. Nooit meer scheren en weg met ouderdomsvlekken, couperose, beenvaatjes, kersen- en steelwratjes. Met injectables kun jij je nieuwe look helemaal afmaken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Boek je gratis consult met onze injectable arts!

LH SOCIAL MEDIA PACK PT 2 (1)_edited.png

Botox, fillers & Profhilo

Met onze injectablebehandelingen Botox, Fillers en de Profhilo Skin Booster kun je kiezen voor rimpels verminderen, meer balans of volume in je gezicht of voor algehele huidverbetering. Natuurlijk is een combinatie van verschillende behandelingen ook mogelijk.

LSH website (1).png

Behandelingen

Botox Hellevoetsluis

Botox

Botoxinjecties zorgen voor een verminderde spierspanning. Botox kan perfect worden gedoseerd voor het verminderen en voorkomen van o.a. fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. A little goes a long way. Ook is Botox effectief bij tandenknarsen, overmatig zweten en migraine.

Fillers worden gebruikt om plaatselijk volumeverlies te herstellen, zoals lijnen bij de mondhoeken en wallen. En ook om meer volume te creëren, bijvoorbeeld in de lippen, of de gezichtscontouren te benadrukken. 

Fillers

Fillers Hellevoetsluis
Profhilo Hellevoetsluis

Profhilo Skin Booster

Door het injecteren van puur hyaluronzuur op 5 specifieke plekken in elke wang wordt de huid aangespoord zichzelf te vernieuwen. Met verbluffend resultaat: strakkere gezichtscontouren, verbeterde huidtextuur en minder fijne lijntjes, rimpels en onzuiverheden. Ben je nieuwsgierig naar injectables? Profhilo is een must-try! 🤩

BEHANDELINGEN
Dr Alex Heezen Lasersalon Hellevoetsluis.png
Dr. Alex

Gratis consult

Dr. Alex is onze geregistreerde injectable-arts. Hij heeft jaren ervaring met injectables bij een grote bekende kliniek in Zuid-Holland. In 2020 opende hij zijn eigen praktijk in Rotterdam. Dr. Alex geeft altijd een eerlijk, professioneel advies en zorgt voor een comfortabele, ontspannen behandeling en een natuurlijk resultaat.

FAQ
  • Drink minimaal 24 uur voor je behandeling geen alcohol. Het drinken van wijn -en in het bijzonder rode wijn- kan de kans op blauwe plekken na BOTOX® vergroten. 

  • Slik je medicijnen op recept? Vraag je huisarts of een cosmetische behandeling als BOTOX® veilig is in combinatie met jouw medicatie. 

  • Stop minimaal 4 dagen voor je BOTOX® behandeling met vrij verkrijgbare medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen en sint-janskruid.

  • Wacht minimaal 14 dagen na een chemische peel of andere gezichtsbehandeling voordat je een BOTOX® afspraak inplant.

bottom of page