top of page
LSH website (6).png

4 t/m 11 november 2023

Jubileumkorting

Wij bestaan deze week 3 jaar en als je jarig bent... dan trakteer je! Daarom boek je deze week je laserbehandeling met 20% korting via onze website. Nooit meer scheren en camoufleren!

Share it with your friends ♥

-20%

LET OP: DE €99 OKSELDEAL + INJECTABLES ZIJN UITGESLOTEN VAN DE KORTINGSACTIE.

LH SOCIAL MEDIA PACK PT 2 (1).png

Plan je afspraak

Kies je categorie en plan je afspraak eenvoudig online. Vergeet niet de kortingscode 3JAARLASER in te voeren!

  • De kortingscode kan niet worden toegepast op alleen een intake, omdat een intake gratis is.

  • De korting geldt uitsluitend voor behandelingen die online geboekt en afgerekend worden. Er is geen mogelijkheid om in de salon de kortingscode aan een factuur toe te voegen.

  • De kortingscode is niet geldig voor injectablebehandelingen; alle behandelingen met Botox/Fillers/Profhilo zijn uitgesloten van de jubileumactie.

  • De kortingscode is niet geldig in combinatie met de €99 Okseldeal.

plan afspraak

Meet the team

Hi, wij zijn Melanie, Lindy en Laura and we're all about the laser! Wij verlossen je van scheerirritaties en helpen je aan een stralende huid. Met onze lasers helpen we je af te komen van onzekerheden of dingen die je gewoon onnodig veel tijd of energie kosten. We houden het graag simpel! Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kom gezellig langs voor een intake!

Lasersalon Hellevoetsluis
LSH website (1)_edited.jpg

"Bizar hoeveel resultaat ik heb na alleen 1 behandeling. Ik had hier 10 jaar geleden al mee moeten starten. Supersalon, professioneel, vriendelijk en je voelt je direct op je gemak!"

Kaylee

bottom of page