top of page

LASERONTHARING

Drop the razor

START LASER

Waarom nog scheren als je ook voorgoed kunt afrekenen met ongewenst haar? Kies voor een fuzz-free lifestyle. Laserontharen doe je bij dé Lasersalon van Hellevoetsluis.

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen

TRIPLEWAVE DIODELASER

BESTE LASERTECHNOLOGIE

ALLE HUIDTYPEN

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen

TRIPLEWAVE DIODELASER

​De TripleWave Diodelaser van Lasersalon Hellevoetsluis stelt weinig eisen. Lucky you! Zit er pigment in je haar? Dan ben je de ideale kandidaat!

 

 • Een veilige, snelle en effectieve ontharingsmethode

 • Geschikt voor ieder huidtype

 • 10% – 15% minder haar na elke behandeling

 • Fuzz-free lifestyle na 4 tot 8 sessies

 • Geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar

 • Vrijwel pijnloze behandeling (het laseren geeft een prikkelend gevoel; hoe deze prikkel wordt ervaren, verschilt per persoon)

 • De speciaal gekoelde behandelkop (-12° Celsius) van de laser beschermt en koelt je huid tijdens het laseren voor meer comfort

LASERONTHAREN IN HELLEVOETSLUIS

PERMANENTE
HAARREDUCTIE

Je bent altijd good to go en je kunt je tijd voortaan aan leukere dingen besteden.

EENMALIGE INVESTERING

Laserontharing is een eenmalig traject. Daarna kom je alleen nog langs voor een jaarlijkse “APK”.

ENJOY YOUR
SILKY SKIN

Een zijdezachte huid zonder stoppels, ingegroeide haartjes en irritaties door scheren. Heerlijk!

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen Haar laseren man rug

Fuzz-free lifestyle

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen Aloe Vera

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Starten met een lasertraject kan spannend zijn. No worries! We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek, waarin je al je vragen kunt stellen. We doen gelijk een proefshot met de laser. Dan weet je wat je kunt verwachten en zien we hoe jouw huid reageert op de behandeling. Boek je een intake én behandeling? Dan starten we na de intake gelijk met de eerste laserbehandeling.

Laserdeals

COMBINATIE
PAKKETTEN

Laserdeals

Dit zijn de meest geboekte laserdeals voor laserontharing. Uiteraard is een andere pakketcombinatie ook mogelijk! Plan jouw intake of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

DIRECT BOEKEN

Direct boeken laserontharing
Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen Dames oksel

♀️ DAMES

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen

 
BOVENLIP

 

€45

MEEST GEKOZEN

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen

OKSELS, BIKINILIJN & ONDERBENEN

150

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen

OKSELS & BENEN & INTIEM VOLLEDIG

€250

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen Man rug

♂️ HEREN

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen Mannen

 
GEZICHT / BAARDLIJN

 

€75

MEEST GEKOZEN

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen Mannen

​BUIK EN BORST 
OF RUG EN SCHOUDERS

€200

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen Mannen

RUG, BORST & SCHOUDERS VOLLEDIG

€295

Happy Vibes

"Bizar hoeveel resultaat ik heb na alleen 1 behandeling. Ik had hier 10 jaar geleden al mee moeten starten. Supersalon, professioneel, vriendelijk en je voelt je direct op je gemak!"

- KAYLEE

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Wat is laserontharing en hoe werkt het?

Laserontharing is de enige écht permanente methode om ongewenste haargroei te verwijderen op alle lichaamsdelen. Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment van het haarzakje, waardoor deze wordt verhit tot een temperatuur van 70-80 graden. Het haarzakje wordt daardoor permanent uitgeschakeld, wat toekomstige haargroei onmogelijk maakt.

Wat kan ik verwachten van mijn laserbehandeling?

Tijdens een intake van 30 minuten bespreken we je wensen en verzamelen we de benodigde gegevens voor je dossier. We bespreken het tarief en doen een proefshot, zodat je weet wat je kunt verwachten bij je eerste sessie. We plannen daarna gelijk de eerste behandeling in. Heb je een intake én eerste sessie geboekt? Dan gaan we gelijk laseren! Het gebied wordt gedesinfecteerd en gecontroleerd op achtergebleven haartjes, welke waar nodig worden weggeschoren. Oneffenheden en eventuele tatoeages worden gecamoufleerd of afgeplakt. Er wordt huidcontactgel aangebracht en het gebied wordt zorgvuldig gelaserd, schoongemaakt en ingesmeerd met een kalmerende, hydraterende lotion. We plannen bij vertrek direct je volgende afspraak over 6 weken.

Hoe bereid ik me voor op mijn intake?

 • Scheer het gebied dat gelaserd wordt 24 uur voor je behandeling met een scheermes.

 • Je hebt 6 weken voor je behandeling het haar niet geharst, geëpileerd of gebleekt.

 • Zonverbrande huid kunnen wij niet laseren. Het te behandelen gebied mag minimaal 2 weken niet langdurig in de zon of zonnebank zijn geweest.

 • Stop 1 week voor je afspraak met het gebruik van zelfbruiner.

 • Kom naar de salon zonder deodorant, lotion, crèmes of make-up.

 • Je krijgt van ons je intakeformulier per e-mail toegestuurd in de dagen voor je afspraak. Vul deze in voordat je naar de salon komt.

Wat kan ik verwachten na mijn behandeling?

De huid kan wat rood en gevoelig zijn; dit verdwijnt binnen 24 uur. Doe rustig aan en voorkom overmatig zweten en hitte op de huid (sauna, hottub, intensief sporten). Het kan tot 10 dagen duren voordat de haartjes uitvallen. Na elke behandeling zie je dat er ongeveer 15% van het haar verdwenen is. De haren die nog niet verwijderd zijn, worden met elke behandeling zachter en lichter en het haar groeit langzamer.​

Is laserontharen pijnlijk?

De laser verwarmt de haartjes en je voelt dan ook een warme, prikkelende sensatie, welke snel weer verdwijnt. De laserinstellingen kunnen altijd worden bijgesteld als de behandeling als gevoelig wordt ervaren.

Met welke laser werkt Lasersalon Hellevoetsluis?

Je wordt gelaserd met onze TripleWave Diodelaser. Deze laser beschikt over de nieuwste lasertechnologie en werkt op drie verschillende golflengtes. Dit betekent dat er behandeld kan worden op licht gepigmenteerde en zachte haren, dikke en stugge haren die veel pigment hebben, en de donkerdere huid. Door de gekoelde kop (-12) ervaar je nagenoeg geen pijn, hoogstens een tinteling/prikkeling. Het doel van de laser is het vernietigen van het haarzakje door het absorberen van pigment in het haarzakje. Uiteraard is onze Diodelaser voorzien van een medische CE-certificering en is de laser klinisch bewezen veilig in gebruik.

Is een laserbehandeling veilig?

Lasers worden al meer dan 40 jaar in de medische wereld gebruikt met verschillende toepassingen. Negatieve lange termijnbijwerkingen zijn nooit waargenomen. De Diodelaser van Lasersalon Hellevoetsluis is voorzien van een geavanceerd koelsysteem, dat de huid beschermt tijdens het laseren.

Kan ik mijn haargroei ook verminderen in plaats van helemaal verwijderen?

Ja! Na elke sessie raak je gemiddeld 15% van het haar kwijt. De donkere, dikke haren verdwijnen eerst. Na een paar sessies is er alleen nog fijne haargroei over. De keuze is dan aan jou om de behandeling te beëindigen met fijner, lichter en zachter haar. Wil je helemaal van je haar af, dan gaan we verder met het traject om ook deze haartjes te verwijderen.

Is laserontharing geschikt voor alle huidtypen?

Onze TripleWave Diodelaser is geschikt voor het permanent verwijderen van haargroei op alle huidtypen (I tot VI) en alle lichaamsdelen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je hebt altijd meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld moet je rekening houden met 4 tot 8 sessies met een interval van 6 weken voor je lichaam en 4 weken voor je gezicht. Garantie op een specifiek aantal behandelingen kunnen wij niet geven. Het kan ook zijn dat je meer behandelingen nodig hebt. Factoren die meespelen zijn o.a. de kleur van je huid en de hoeveelheid pigment in het haar, de hoeveelheid haar, grootte van de haarzakjes en hormonen.

In welke gevallen wordt laserontharing afgeraden?

Afgeraden wordt de behandeling uit te voeren als je:

 • zwanger bent

 • een voorgeschiedenis van keloide hebt

 • een infectie in de behandelzone hebt

 • een open wond hebt

 • een huidziekte hebt

 • epilepsie hebt (laseren is mogelijk; neem contact op of boek een intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken)

 • onder de zonnebank gaat

 • (ernstig) verbrand bent door de zon in de afgelopen 1 tot 3 maanden

 • in de afgelopen 6 weken het haar hebt geharst of geëpileerd

 • in de afgelopen 2 weken het haar hebt gebleekt of ontharingscrème hebt gebruikt

 • in de afgelopen 2 weken een filler- of botoxbehandeling hebt gehad. Dit geldt alleen voor het gebied waar de fillers zijn geplaatst. En let op: fillers kunnen wat sneller afbreken als je een laserbehandeling ondergaat.

 

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Afzeggen of verplaatsen van afspraken

​Je afspraken worden elke 6 weken ingepland voor optimale resultaten. Kun je niet naar je afspraak komen? Laat het dan tijdig weten. Je kunt je afspraak via de link onderaan je bevestigingsemail annuleren of via Whatsapp een berichtje sturen (06-29 50 89 50). We proberen je binnen maximaal twee weken opnieuw in te plannen. Lukt dat niet, dan wordt je afspraak na 6 weken opnieuw ingepland. 

bottom of page