top of page

LASERONTHARING

Drop the razor

START LASER

Ben jij klaar voor laserontharing? Vergeet het harsen van je bikinilijn (pijnlijk!) en het dagelijkse ritueel van je benen en oksels scheren. Kies voor permanente ontharing met de Lumenis LightSheer diodelaser. Laserontharen doe je bij de beste laserkliniek van Hellevoetsluis: Lasersalon Hellevoetsluis.

Lasersalon Hellevoetsluis-87_edited.jpg

LIGHTSHEER DIODELASER

GOUDEN STANDAARD IN LASERONTHARING

ALLE HUIDTYPEN

Lasersalon Hellevoetsluis BG

LASERONTHAREN IN HELLEVOETSLUIS

EENMALIGE INVESTERING

Je hebt 5 tot 8 laserbehandelingen nodig voor het allerbeste resultaat: definitief haarvrij voor de rest van je leven. Een jaarlijkse “touch-up” is niet nodig.

SNEL, EFFECTIEF & COMFORTABEL

De Lumenis LightSheer diodelaser werkt snel en effectief. Geniet van je zijdezachte huid zonder stoppels, ingegroeide haartjes en irritaties door scheren.

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN

Mannen en vrouwen met alle huidtypen zijn bij ons welkom voor een laserbehandeling. De laser verwijdert zowel licht gepigmenteerde en zachte haren als dikke en stugge haren.

Lasersalon Hellevoetsluis-34_edited.jpg
Lasersalon Hellevoetsluis-87_edited.jpg

LASERBEHANDELING VOOR PERMANENT ONTHAREN BIJ LASERSALON HELLEVOETSLUIS

In onze lasersalon word je gelaserd met de Lumenis LightSheer Diodelaser. Heb je pigment in je haar? Dan kan het permanent worden verwijderd!  

  • De Lightsheer Diodelaser is de "gouden standaard" in laserontharing: it's simply the best :)

  • Een veilige, snelle en zeer effectieve permanente ontharingsmethode

  • Geschikt voor ieder huidtype

  • 15-20% minder haar na elke behandeling

  • Fuzz-free lifestyle na gemiddeld 5 tot 8 sessies

  • Geen (half)jaarlijkse onderhoudsbehandelingen nodig

  • Geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar

  • Comfortabele behandeling (het laseren geeft een prikkelend gevoel; hoe deze prikkel wordt ervaren, verschilt per persoon)

  • De gepatenteerde ChillTip behandelkop beschermt en koelt je huid tijdens het laseren voor meer comfort

  • Doelgericht behandelplan op basis van jouw huidtype, haartype en dikte van je haar

 

Word je al enthousiast om te starten met laserontharing? We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek, waarin je al je vragen kunt stellen. Ook doen we dan een proefshot met de laser. Zo weet je wat je kunt verwachten van je eerste laserbehandeling.

DIRECT BOEKEN

Direct boeken laserontharing
DESIRE Lady Image78201.jpg

WAT IS LASERONTHARING?

Laserontharing met de Lumenis LightSheer diodelaser is de meest effectieve methode om ongewenste haargroei permanent te verwijderen op alle lichaamsdelen. De lichtstraal van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment van het haarzakje. De haar warmt op tot 70-80 graden. Daardoor zal het haarzakje afsterven, wat toekomstige haargroei onmogelijk maakt.

De beste laser voor permanent ontharen is zonder twijfel de Lumenis LightSheer diodelaser. Deze is klinisch bewezen veilig in gebruik en goedgekeurd door de FDA. De Lumenis LightSheer diodelaser garandeert maximaal comfort, optimale resultaten en korte behandeltijden. Bovendien is hij geschikt voor alle huidtypen, van I tot en met VI. Zowel licht gepigmenteerde en zachte haren als dikke en stugge haren met veel pigment worden zullen effectief verwijderd worden.

Kaylee

"Bizar hoeveel resultaat ik heb na alleen 1 behandeling. Ik had hier 10 jaar geleden al mee moeten starten. Supersalon, professioneel, vriendelijk en je voelt je direct op je gemak!"

5-sterren_edited.jpg
Tamara

"Gezellige, lieve meiden en heel enthousiast! Denken met je mee en geven goede uitleg. Super ervaring!"

5-sterren_edited.jpg
Cynthia

"Warm ontvangen, dames geven je een veilig gevoel, hebben de kennis over de behandeling en geven ook de juiste tools voor de nazorg."

5-sterren_edited.jpg

Reviews

Laserdeals

BEHANDELINGEN

Populaire

Wil je meer weten over de kosten voor bijvoorbeeld het laseren van je bikinilijn, of wil je de prijs weten voor benen laseren? De meest geboekte behandelingen voor laserontharing vind je hieronder. Uiteraard is het combineren van zones ook mogelijk! Plan jouw intake of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharen Laserontharing Permanent ontharen Dames oksel

♀️ DAMES

Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharing Oksels.png
Lasersalon Hellevoetsluis Laserontharing Bikinilijn Klein.png
Lasersalon Hellevoetsluis Tarief Onderbenen

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG BIJ LASERONTHARING?

 

We plannen 3 behandelingen met een interval van 8 weken voor je armen, benen, rug en borst en 6-8 weken voor je gezicht, oksels en bikinilijn. Daarna kom je eens in de 3-4 maanden terug voor de laatste behandelingen. Gemiddeld genomen heb je ongeveer 5 tot 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Dit is afhankelijk van de kleur van je huid, hoeveelheid pigment in je haar, hoeveelheid haar, grootte van de haarzakjes en hormonen.

Afspraak maken Lasersalon Hellevoetsluis.png

WELKE ZONES WIL JIJ LASEREN?

Wil jij je benen laten laseren, je bikinilijn laseren, ongewenste haren in je gezicht weg laseren of je oksels laten doen? Het is allemaal mogelijk. Het mooie is dat je ook meerdere zones kunt laten behandelen. Ga voor een combinatie van benen ontharen en bikinilijn ontharen. Of kies enkel voor een laserbehandeling voor je gezicht om de haartjes op je bovenlip of kin te laten verdwijnen.

Ook mannen kiezen steeds vaker voor laserontharing. Bijvoorbeeld om overbeharing op hun rug te laten behandelen.

PLAN EEN GRATIS INTAKE

Wil jij dit jaar in de zomer al genieten van minder haargroei? Start dan nu met laserontharing! 

Lasersalon Hellevoetsluis Lindy Melanie.PNG

ARE YOU READY?

Kun jij niet meer wachten en wil je nu je eerste afspraak inplannen voor laserontharing? Boek dan snel een intakegesprek bij Lasersalon Hellevoetsluis. Tijdens deze intake van 30 minuten bespreken we je wensen en mogelijkheden. We bespreken het tarief en doen een proefshot. We plannen daarna gelijk de eerste behandeling.

 

Heb je nog vragen? Bel ons dan even op 0629508950. We helpen je graag!

FAQ
bottom of page