top of page
13.png

Pigmentvlekken

Pigment- of ouderdomsvlekken ontstaan vaak door hormonen, zonschade en genetische aanleg. Wil je af van je pigmentvlekken en weer genieten van een egale teint? De lasers van Lasersalon Hellevoetsluis verwijderen je ongewenste pigmentvlek veilig, effectief en snel.

Pigmentvlek-Lasersalon-Hellevoetsluis_edited.jpg
LSH website (1).png
Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken, ook wel bekend als lentigo solaris of zonnevlekken, zijn lichter dan moedervlekken. We vinden ze dan ook vooral op plekken die veel zon hebben gezien: het gezicht, de handen, het decolleté en soms de onderbenen. 

LSH website (1).png
Laserbehandeling voor pigmentvlekken

Bij Lasersalon Hellevoetsluis werken we met twee lasers voor huidverbetering: de Lutronic Clarity II en de ELVii532 KTP-laser. Beide lasers zijn geschikt voor het verwijderen van pigmentvlekken. 

 • Pijnloze laserbehandeling voor pigmentvlekken en ouderdomswratten op lichaam en gezicht.

 • Onze lasers verwijderen pigmentvlekken meestal in 1 tot 3 behandelingen. 

 • Je hebt na elke sessie een zichtbaar resultaat.

 • Onze lasers zijn zeer nauwkeurig; de huid om de pigmentvlekken heen blijft onaangetast.

 • Het behandelen van pigmentvlekken kan goed worden gecombineerd met het verwijderen van vaatjes en andere huidoneffenheden.

 • Heb je veel hyperpigmentatie? Dan kan een Skin Toning voor het hele gelaat mooie resultaten geven. Vraag naar de mogelijkheden tijdens je consult.

Lasersalon Hellevoetsluis Clarity II laser.png
Pigmentvlek ouderdomswrat laseren huidbehandeling met laser Hellevoetsluis Voorne aan Zee
Gratis intake

Een laserbehandeling kan spannend zijn. No worries! We beginnen een vrijblijvend intakegesprek, waarin je al je vragen kunt stellen. Ben je enthousiast? Een pigmentvlek kan in veel gevallen direct worden behandeld. 

LSH website (2).png

HIGH-END LASERAPPARATUUR

Pigmentlaserbehandelingen doen wij met de beste lasers: de ELVii532 KTP Laser en de Lutronic Clarity II

EFFECTIEVE BEHANDELING

Onze lasers boeken fantastische resultaten bij pigmentvlekken in 2-3 sessies. Bij grote vlekken of veel hyperpigmentatie kunnen meer sessies nodig zijn.

VEILIG VOOR HUIDTYPEN I t/m III

Een pigmentlaserbehandeling is veilig voor lichtere huidtypen. Bij huidtype IV bespreken we de mogelijkheden tijdens de intake. Bij huidtypen V en VI raden we een pigmentlaserbehandeling af.

PRODUCTADVIES 

We geven je graag een passend productadvies voor thuis, zodat je zo lang mogelijk van je resultaten kunt genieten.

TRANSPARANTE TARIEVEN 

Je boekt voor ouderdomsvlekken een sessie van 15 of 30 minuten. In deze tijd laseren we je pigmentvlekjes en ook kunnen we wat vaatjes of goedaardige oneffenheden behandelen (mits voldoende tijd).

GETRAINDE PROFESSIONALS

Wij zijn al jaren volledig gespecialiseerd in het werken met verschillende lasers. It's all we do! Je kunt bij de Lasersalon rekenen op een deskundig advies en behandelplan op maat.

Behandelaar

Alle 'Laser Skin Toning' behandelingen worden uitgevoerd door Laura. Zij weet als geen ander hoe ze het beste uit onze laserapparatuur kan halen voor het verwijderen van allerlei huidoneffenheden: hyperpigmentatie, couperose, bultjes, vlekjes en plekjes! Ze kan je ook nog eens uitstekend adviseren over de beste producten, zodat je zo lang mogelijk van je resultaten kunt genieten.

Lasersalon Hellevoetsluis Laura
 • Vermijd 4 weken voor elke laserbehandeling de zon(nebank) en gebruik geen zelfbruinende producten. 

 • Smeer 4 weken voor de behandeling het behandelgebied regelmatig in met SPF50.

 • Zorg dat je 4 weken geen chemische peeling, laserbehandeling, microdermabrasie of microneedling in het behandelgebied hebt gehad.

 • Stop 1 week voor je behandeling met het gebruik van exfoliërende producten in het behandelgebied.

 • Heb je vaak last van een koortslip, dan is het raadzaam om voor de behandeling te starten met een profylaxe tegen Herpes Simplex (koortslip). Hier dien je een dag voor de behandeling mee te starten, en de kuur af te maken. Een andere optie is het supplement L-Lysine.

 • Kom naar je laserbehandeling zonder make-up op de huid, dagcrème, zonnebrand en/of lotion. 

 • Gebruik geen aspirine of andere bloedverdunners voor je behandeling. 

 • Bepaalde medicatie (zoals antibiotica) kan de huid overgevoelig maken voor het licht van de laser, wat blaren en littekens kan veroorzaken. Vraag je behandelend arts naar de combinatie van je medicijngebruik en een laserbehandeling.

 • Drink 48 uur voor de behandeling geen alcohol.

 • Je krijgt van ons je intakeformulier per e-mail toegestuurd in de dagen voor je afspraak. Vul deze in voordat je naar de salon komt.

bottom of page