top of page

Blog

Let's talk laser

Zo krijg je vollere lippen... met óf zonder fillers 👄


A perfect smile 👄 Een beetje meer lipvolume, meer symmetrie, minder lijntjes: het kan bij Lasersalon Hellevoetsluis. We bieden maar liefst drie behandelingen aan voor het vergroten van je lippen. Met naalden of zonder!


Is een lippenbehandeling iets voor jou?

Je wilt...


• Meer volume in je lippen

• De vorm van je lippen verbeteren

• Meer balans en symmetrie in je lippen

• Fijne lijntjes en rimpels op en rondom je lippen verminderen

• Gehydrateerde lippen zonder velletjes


Word je heel blij van dat vooruitzicht? Dan kunnen wij je helpen!


Meer lipvolume met fillers

Lipfillers zijn injecties die hyaluronzuur bevatten. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt en dat voor soepelheid en hydratatie van de huid zorgt. Met kleine injecties spuiten we wat zacht hyaluronzuur in de lippen. De lippen kunnen op die manier iets vergroot worden. Ongelijke of asymmetrische lippen kunnen meer in balans worden gebracht. Ook kunnen fijne lijntjes worden verminderd. Het resultaat is tijdelijk; je geniet er enkele maanden tot een jaar van.


Laat je niet afschrikken door overfilled lippen die je op #TheGram tegenkomt: lipfiller kan er heel natuurlijk uitzien. A little goes a long way ✨️ Jij bent de baas over jouw lippen en bepaalt samen met de arts hoeveel filler erin gaat.Meer lipvolume met botox (LipFlip)

Iets minder bekend dan haar zusje hyaluronzuurfiller is de 'LipFlip' met botulinetoxine, ook wel bekend als Botox. Deze vult de lip niet op, maar -de naam zegt het al- flipt hem iets naar buiten. Enkele botoxinjecties in de bovenlip ontspannen de spiertjes. De lip wordt iets naar buiten en omhoog gekruld. Ook verdwijnt de lip niet naar binnen als je lacht. Botox is overigens ook een ideale oplossing voor een gummy smile, waarbij het tandvlees zichtbaar wordt bij het lachen. Het resultaat is tijdelijk; na een maand of 2 neemt het effect geleidelijk af en na 4 maanden is de botox uitgewerkt.
Meer lipvolume met EXILIS Ultra 360

Wil je wel meer volume in je lippen, maar zijn naalden niets voor jou? Kies dan voor onze lipbooster: EXILIS Kiss. De EXILIS Ultra 360 is een apparaat dat werkt op basis van monopolaire radiofrequentie en ultrasone energie. Deze gouden combinatie is like magic ✨️


De subtiele toename van volheid in de lippen na een EXILIS-kuur wordt bereikt door:

• Het stimuleren van de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur

• Versteviging van het bindweefsel

• Verstrakking van de huid

• Verzachting van rimpels en plooien

• Verbetering van de doorbloeding en hydratatie


Bij EXILIS Kiss worden twee dubbele behandelingen met 1 week ertussen geboekt. Je ziet binnen 2 weken dus al resultaat 👄✨️ De lipbooster werkt vervolgens ook nog enkele maanden door; de resultaten zullen in die tijd dus nóg verder verbeteren 🫦Hoe lang geniet je van de resultaten van een lipvergroting met fillers, botox of Kiss?

Periodieke touch-ups zijn aanbevolen bij alle soorten lipvolumebehandelingen. Dit is hoeveel tijd er gemiddeld tussen je onderhoudsbehandelingen zit:


Fillers: 12 maanden, €300-€365 per ml

LipFlip: 3-4 maanden, €125

EXILIS Kiss: 12 maanden, kuurprijs €198


Wil jij mooie, volle lippen?

Plan één van onze drie behandelingen via de knop hieronder! 💋

Comments


bottom of page