top of page
Behandeling Rosacea Hellevoetsluis Voorne aan Zee Laser

Rosacea

Rosacea is een ongeneesbare huidaandoening met roodheid, zichtbare vaatjes en huidirritatie. Soms is de huid ook acnégevoelig. Bij Lasersalon Hellevoetsluis behandelen we gefaseerd de vaatjes en diffuse roodheid. Ook hebben we gezichtsproducten die bewezen effectief zijn om de symptomen van rosacea onder controle te krijgen en houden. 

LSH website (1).png
Wat is rosacea?

Typisch bij rosacea zijn rode wangen (maar ook voorhoofd, neus en kin), zichtbare bloedvaatjes, maar ook puistjes en een verdikking van de huid. De huid reageert overgevoelig op externe factoren zoals UV-straling of temperatuursveranderingen en 'flushes' kunnen ontstaan door fysieke inspanning, pikant eten, alcohol en hevige emoties.

LSH website (1).png
Vaatjes verwijderen

Bij rosacea maken we een behandelplan op maat. Soms is het nodig de huid eerst te kalmeren met producten. We starten met het verwijderen van de vaatjes in het gebied met de ELVii KTP-laser. Dit is een milde, oppervlakkige laserbehandeling. Ideaal om je behandeltraject mee op te starten. Je ziet na één behandeling vaak al een aanzienlijke verbetering van roodheid en oneffenheden. 

Elvii KTP laser huidoneffenheden bultje laser huidbehandeling skin toning hellevoetsluis l
Lasersalon Hellevoetsluis Botox Fillers Profhilo (14).png
LSH website (1).png
Laserbehandeling voor diffuse roodheid

Met de Lutronic Clarity II behandelen we diffuse roodheid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het rode pigment in het bloed, wat leidt tot de samentrekking en sluiting van de bloedvaten, waardoor de roodheid en de zichtbaarheid van de bloedvaten in de huid verminderen. De behandeling is gericht en nauwkeurig. Het aantal benodigde sessies kan variëren.

Pigmentvlek ouderdomswrat laseren huidbehandeling met laser Hellevoetsluis Voorne aan Zee
Gratis intake

Een laserbehandeling kan spannend zijn. No worries! We beginnen een vrijblijvend intakegesprek, waarin je al je vragen kunt stellen. Wil je dat wij gelijk je eerste behandeling uitvoeren na de intake? Dat kan ook!

Behandelaar

Alle 'Laser Skin Toning' behandelingen worden uitgevoerd door Laura. Zij weet als geen ander hoe ze het beste uit onze laserapparatuur kan halen voor het verwijderen van allerlei huidoneffenheden: hyperpigmentatie, couperose, rosacea, bultjes, vlekjes en plekjes! Ze kan je ook nog eens uitstekend adviseren over de beste producten, zodat je zo lang mogelijk van je resultaten kunt genieten.

Lasersalon Hellevoetsluis Laura
  • Vermijd 4 weken voor elke laserbehandeling de zon(nebank) en gebruik geen zelfbruinende producten. 

  • Smeer 4 weken voor de behandeling het behandelgebied regelmatig in met SPF50.

  • Zorg dat je 4 weken geen chemische peeling, laserbehandeling, microdermabrasie of microneedling in het behandelgebied hebt gehad.

  • Stop 1 week voor je behandeling met het gebruik van exfoliërende producten in het behandelgebied.

  • Heb je vaak last van een koortslip, dan is het raadzaam om voor de behandeling te starten met een profylaxe tegen Herpes Simplex (koortslip). Hier dien je een dag voor de behandeling mee te starten, en de kuur af te maken. Een andere optie is het supplement L-Lysine.

  • Kom naar je laserbehandeling zonder make-up op de huid, dagcrème, zonnebrand en/of lotion. 

  • Gebruik geen aspirine of andere bloedverdunners voor je behandeling. 

  • Bepaalde medicatie (zoals antibiotica) kan de huid overgevoelig maken voor het licht van de laser, wat blaren en littekens kan veroorzaken. Vraag je behandelend arts naar de combinatie van je medicijngebruik en een laserbehandeling.

  • Drink 48 uur voor de behandeling geen alcohol.

  • Je krijgt van ons je intakeformulier per e-mail toegestuurd in de dagen voor je afspraak. Vul deze in voordat je naar de salon komt.

bottom of page